There was an error in this gadget

Wednesday, June 15, 2011

~insan yang teristimewa~

assalammualaikum...

lme nye dh xupdate, almaklum la bz bebenor lately ne..hehehhe..
so, for this entry sy  tujukan istimewa tok someone yg paling saya sayang.. seorg yang sgt saya cinta dan tak kan da sesiapa pun dpt ganti tempat beliau dalam ati sy smpai bila2..

     aku ne plg manje la ngn "dia".. mana taknye, smpai umor aku 11thn, aku still tido dgn "dia".. klau nk pape, minta je semua msti dpt.. 2 yg buat adq beadik aku jeles sikit..hahahaha.. sekarang ne "dia" tengah demam, sama la dengan aku..huhuhu.. knpe aku ckp org ne special sgt, tatkala org meragui kebolehan aku, "dia" lh satu2 nye org yg percaya pd aku.. masih ingt lg, actually semua fmly xcaya aku bleh drive coz yela aku ne kck n klau dlm fmly semua ckp aku ne plg lembik la..hahahaha.. tp bukn bg "dia", "dia" hanta aku tok amk lesen dan percaya aku bleh wt.. sanggup bersusah pyh tok aku.. lastly, aku b'jya dptkn lsen gk..(event 2x try)hahahha.. siap offer lr aku bwa krete exora "dia"..:) bukn 2 je, time skool dulu, aku ne mnat kawad, so smpai f.5 my mama dh bsing2  suh benti and fokus study.. tp ble aku ckp ngn "dia", aku nk jgk kwad, "dia" tau aku minat, and just pesan jgn abai pelajaran.. sgt terharu..huhuhu.. sebenarnye hdp aku ne xbnyk mse ngn fmly, sejak f.2 aku dh dduk asrma.. "dia" da jugk ckp, skang ne tak sunyi sgt coz adk aku da tok teman dia.. tp aku tau dlm atie "dia", "dia" sgt rndukn aku..:'( bila semakin besar, masa bersama "dia" pun semakin kurg.. klau aku cll pun slalu ckp ngn mama kdg2 je cll "dia".. bukn xnk call, tp nant aku jgk akan ngs.. klau ak mengis, kdg2 dia akan dtg memujuk aku.. sedaya upaya "dia" akan elak kan aku mengis..:)

     setiap pagi "dia" akan buka fb aku tok tgk gmbr aku bagi menghilangkan rse rndunya dan kadang kala sampai meitiskan air mata.. begitu juga tatkala aku telifon, "dia" akan terdiam seketika kerana sebak.. wlaupun tak terzahir dgn kata2, tp aku tau "dia" t'lalu merinduiku.. aku persan, setiap kali sebelum aku bertolak balik ke segamat, "dia" pasti akn memeluk ku, seerat mungkin untuk melepaskan rndu yang bakal ditanggung untuk perpisahan kali ini.. tp semenjak dua menjak ne, aku tau.. aku dh bnyk kali buat "dia" nagis.. aku hukum "dia" atas kesalahan yg belum pasti salah "dia"..aku keraskan ati aku, aku tggi kn ego aku.. aku sggup buat "dia" menagis..:'( betapa berdosa nya aku, ya Allah.. bertapa bodoh nya aku..

     insan yang terlah banyak berjasa pada ku, dan "dia" yg aku maksudkan ialah ABAH..  insan yang sgt aku syg, dan sgt aku rndu tatkala ini.. ja syg abah!!! mkn ubat ye, sihat cepat2..


1 comment:

  1. awk x buat salah.. just segalanya terjadi atas sbb yg tertentu.. and kne hadapi nya dgn tabah.. awk kuat! awk tau tu..

    ReplyDelete